Best bookmaker bet365 Bonus

Menu

Nov parkirni režim

Od 1. avgusta 2022 dalje bo na Zlatem polju v podconi C2-I veljal režim kratkotrajnega parkiranja. Ob delavnikih bo tako možno parkiranje največ do ene ure, vendar pa bo treba čas prihoda na parkirišče ustrezno označiti. To za imetnike parkirnih dovolilnic in parkirnih abonmajev ne velja, saj so upravičeni do neomejenega parkiranja na tem območju.

Območje kratkotrajnega parkiranja bo od 1. avgusta 2022 dalje veljalo na Zlatem polju v podconi C2-I, to je Gosposvetska ulica 3, Gradnikova ulica 1, 2, 3, 4, 5, 7, 9 in 11, Ulica Franca Rozmana – Staneta 1, 2, 3, 4, 5 in 7 ter Levstikova ulica 1 in 3 (označeno na fotografiji spodaj), in sicer ob delavnikih med 7. in 18. uro, medtem ko bo ob koncih tedna in praznikih parkiranje še naprej neomejeno.

Ker gre za območje z dopustnim kratkotrajnim parkiranjem, mora voznik obvezno označiti čas prihoda na vidnem mestu v vozilu – s parkirno uro ali z zapisom časa prihoda na listu, ki mora biti dobro viden od zunaj (na armaturni plošči). V tem primeru je parkiranje dovoljeno za največ eno uro, nato je treba vozilo odpeljati. Le pri pravilni označitvi bodo medobčinski redarji lahko ugotovili, da je parkiranje v skladu s pravili, sicer lahko skladno z določili Zakona o pravilih cestnega prometa (ZPrCP) vozniku izrečejo globo v višini 40 evrov.

Možni so parkirni abonmaji

Na omenjenem območju je možno pridobiti parkirni abonma, kar ureja (sprejema vloge in pripravi pogodbo) Komunala Kranj. Zainteresirani lahko vlogo za mesečni abonma pošljejo na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Občinska taksa za parkiranje v coni 2 znaša mesečno 40 evrov z DDV ali letno 400 evrov z DDV.

 

back to top

The Best bookmaker bet365