Best bookmaker bet365 Bonus

Menu

KS Zlato polje

Krajevna skupnost Zlato polje obstaja od leta 1964, prej je obstajala njena predhodnica stanovanjska skupnost. Število prebivalcev se giblje nekaj čez tri tisoč, z novimi bloki smo jih verjetno še nekaj pridobili. Okrog 1100 stanovanj je večinoma blokovskih, premoremo pa tudi nekaj ulic z individualno pozidavo. Velik del pozidane površine zajemajo objekti družbenega standarda, največ šolstvo, sledi zdravstvo, trgovina in promet. Največji del površine KS pa zajema polje, ki sega tja do Kokrice, avtoceste, Police in Struževa. Našo KS seka republiška Kidričeva cesta, včasih je bila taka tudi Koroška. Do izgradnje t.i. severne obvoznice bo Kidričeva ostala v republiški pristojnosti, zato tudi kar ne moremo dočakati njene obnove. Na jugu naša KS meji na reko Savo, česar se premalo zavedamo, za kar je verjetno krivo to, da nam reka zaradi strmega brega ni dostopna. Prostore ima KS že od vsega začetka na Ulici Franca Rozmana – Staneta 13, v objektu z garažami v zasebni lasti, nadgrajenimi z nadstropjem, kjer domuje KS. Na površini nekaj nad 100 m2 so tri sobe, večja z okrog 50 m2, manjša z 20 m2, in mala z 10 m2 površine, ostalo so pomožni prostori (hodnik, veža, WC, shramba). V zadnjih desetih letih smo počasi obnavljali te prostore, tako z dodatno izolacijo, izdelavo centralnega ogrevanja, tlakovanjem stopnišča, zamenjavo vhodnih vrat, oken, pa tudi pohištva. V dvorani gostimo vaje dramskega društva Satirikon in druga društva, malo sobico oddajamo v najem, v večji je pisarna tajništva KS.

Za sestanek s predsednikom ali tajnico se lahko dogovorite po telefonu 04 20 11 972, imamo pa tudi elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. – redno pregledujemo to pošto, zato nam lahko tudi po tej poti sporočate svoje pripombe in želje glede stvari, ki so v pristojnosti KS ali občinskih služb, ki tu opravljajo svoje delo (ceste, pločniki, zelenice, javna razsvetljava itd.)

Sicer pa je na občini Kranj za zadeve vseh krajevnih skupnosti zadolžena ga. Neva Vehovec Iličić, ki za vse krajevne skupnosti v mestni občini vodi določene postopke, zlasti obveščanje in zbiranje dokumentacije KS, pa tudi finančne zadeve. Njena telefonska št. je 04 2373 – 221.

 

OSEBNA IZKAZNICA:
– Datum ustanovitve: 9.6.1964
– ID Krajevne skupnosti: 52612
– Število prebivalcev: 3142
– Število gospodinjstev: 1152

OPIS:
– Površina: 2,423 km2
– Obseg: 6,73 km
– Nadmorska višina: 377 – 410 metrov
– Povprečna letna temperatura: 9,2 °C
– Povprečne letne padavine: 1552 mm

KONTAKT:
– e-naslov – Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. (pošto pregledujemo tedensko) 
– telefon – 04/20-11-972
– internetna stran – http://www.ks-zlatopolje-kranj.si/
– naslov – Ulica Franca Rozmana Staneta 13, 4000 Kranj

URADNE URE:
– po dogovoru

OBMOČJE KRAJEVNE SKUPNOSTI :

back to top

The Best bookmaker bet365