Best bookmaker bet365 Bonus

Menu

Januarja vabljeni na delavnice za participativni proračun

Mestna občina Kranj bo v januarju 2022 prvič izvajala participativni proračun pod naslovom Projekti za vas in mesto.

 

Župan Matjaž Rakovec: »Krajanke in krajani dobivate priložnost, da sami razmislite in odločite, katerih investicij se je treba najprej lotiti. Uresničili pa jih boste lahko s sredstvi, ki so v občinskem proračunu posebej rezervirana za razvoj vaše krajevne skupnosti. Sodelovanje pri naboru manjših, za vas pomembnih investicij, je dragoceno. Pomeni tesnejšo povezavo z občino in v krajevni skupnosti. Ker skupaj zmoremo več.”

 

Delavnice za predstavitev procesa bodo izvedene med 10. in 18. januarjem 2022. Krajani KS ZLATO POLJE ste vabljeni v torek, 11. januarja 2022 ob 17. uri, kdor ne bo utegnil na navedeni datum, pa je možna udeležba še na dodatni delavnici 18. januarja 2022 ob 19.00.

 

Delavnice bodo potekale v stavbi Mestne občine Kranj, v dvorani št. 15, v prvem nadstropju dvoranskega trakta,  ob spoštovanju ukrepov proti širjenju okužb s koronavirusom.

 

Med 5.  januarjem in 4. februarjem 2022 bo možno oddati projektne predloge, glasovanje pa bo potekalo med 1. in 10. marcem 2022.

 

Prve dni januarja bo vsako gospodinjstvo v Mestni občini Kranj prejelo zloženko s podrobnejšimi informacijami o poteku in sodelovanju pri izvedbi participativnega proračuna. Vabljeni, da oddate svoje predloge in z glasovanjem enega izberete za izvedbo v letu 2022.

back to top

The Best bookmaker bet365