Best bookmaker bet365 Bonus

Menu

Župan obiskal javna zavoda na Zlatem Polju

Obisk varovancev in članov Centra Sonček, Varstveno delovnega centra, Centra Korak ter delovni obisk z vodji programov CSD-ja

Kranj, 23. december 2015 – Župan Mestne občine Kranj Boštjan Trilar in podžupan Boris Vehovec sta obiskala nekatere zavode in tamkajšnjim varovancem in strokovnim delavcem zaželela prijetne praznike.


Varstveno delovni center Kranj
je javni socialnovarstveni zavod. Ustanovila ga je vlada Republike Slovenije in je od 1. 1. 2000 samostojni zavod. VDC Kranj izvaja socialno varstveno storitev vodenja, varstva in zaposlitve pod posebnimi pogoji. Oblike dela lastnih izdelkov predstavlja pomemben dejavnik znotraj zaposlitve pod posebnimi pogoji in zahteva kontinuiran razvojni pristop. Razvijajo program lastnih izdelkov, ki je zanimiv za trg (prodajo), je uporaben ter estetski.


V Zavodu Korak obravnavajo predvsem ljudi, ki so utrpeli poškodbo možganov, katere posledica je pogosto dolgotrajna  nezmožnost za samostojno življenje. Posledica poškodbe je okvara možganovine, zaradi katere se poslabšajo telesne, duševne in čustvene sposobnosti poškodovane osebe. V Centru KORAK želijo omogočiti osebam po pridobljeni možganski poškodbi čim boljšo kakovost življenja. Trudijo se, da se s pomočjo njihovega rehabilitacijskega programa vrnejo v življenje, ki so ga poznali pred poškodbo.

Besedilo: Mestna občina Kranj

back to top

The Best bookmaker bet365