Best bookmaker bet365 Bonus

Menu

Obiskal nas je dedek Mraz

Krajevna skupnost Zlato polje tudi letos organizirala izvedbo predstave z obiskom dedka Mraza in obdaritev najmlajših v starosti od 1 do 6 let.
Kranj, 23. decembra 2015: Krajevna skupnost Zlato polje je v sredo, 23.12.2015, ob 17.30 organizirala izvedbo predstave za otroke z obiskom dedka Mraza. Naslov predstave je bil »Cirkus TINKE SNEŽINKE«, tematika pa, kot že naslov pove, zimskemu, prednovoletnemu času primerna:


Tinka Snežinka živi v oblačku. Je zelo navihana in živahna. S pomočjo otrok je priletela na zemljo, poskrbela za zimske radosti in pravi snežni cirkus. S prijateljicami je poskrbela za sneg in dedek Mraz je lahko prišel na obisk.Na prireditev so bili povabljeni vsi otroci v starosti od 1 do 6 let z območja krajevne skupnosti Zlato polje. Ker zaradi veljavne zakonodaje ni možno pridobiti poimenskega seznama otrok, je bilo vabilo objavljeno v glasilu Zlatopoljčan, ki so ga vsa gospodinjstva krajevne skupnosti Zlato polje brezplačno prejela 17.12.2015. Vabilo je bilo obešeno tudi na več javnih mestih.
Prireditve se je v spremstvu staršev udeležilo približno 65 otrok, ki so z zanimanjem spremljali predstavo. Po predstavi so najbolj pogumni dedku zapeli nekaj pesmic in se na odru skupaj z njim in Snežinko Tinko poveselili. Ob koncu je dedek Mraz vsakemu dal še darilce, starši pa so ob tem veselo pritiskali sprožilce na svojih aparatih in tako za vedno shranili spomin na prijetno druženje.  (KP)

back to top

The Best bookmaker bet365