Best bookmaker bet365 Bonus

Menu

Razstava v Galeriji Mestne občine Kranj

 V Galeriji Mestne občine Kranj je na ogled razstava akademskega slikarja Roka Slane. Slikarsko izobrazbo je pridobil leta 2008 na Akademiji lepih umetnosti v Benetkah. Aademski slikar je razstavljal predvsem v Ljubljani, gostoval pa tudi v Celju, Novem mestu, Kopru, Žalcu, Brdu pri Kranju, Stični ter nekaterih drugih krajih po Sloveniji.

 

Ljubiteljem slikarske umetnosti predstavljamo avtorjev slikarski ciklus »Trenutki Večnosti«, s katerim cilja na probleme sodobnosti s klasičnimi sredstvi. Dejstvo, da živimo v času tako imenovanega informacijskega šuma, bliskovitih sprememb ter posledične dezorientacije in malodušja, odraža na svojih platnih z nasprotnimi podobami čustveno obarvanih krajin prežetih s kontemplativno napetostjo, ki spodbujajo gledalca k preseganju okvirjev, v katere ga pogosto sili sodobno okolje in kultura hipnega.

Rok Slana je prepričan, da je profesionalno slikarsko delo v Slovenskem prostoru dobro sprejeto in iskano, čeravno si v teh časih ljudje težje vzamejo čas za likovno umetnost.

Razstava bo na ogled do 24. marca 2015. Vabljeni k ogledu.

 

 

 

back to top

The Best bookmaker bet365