Best bookmaker bet365 Bonus

Menu

Silva Tepina, članica

Rodila sem se l. 1974 v Postojni, saj smo s starši v začetku živeli v Cerknici. Ko sem bila stara 12 let, smo se preseli na Ig, kjer smo zgradili hišo. S pogledom sem že lažje zaobjela kraje pod zasneženimi vršaci. Po končani osnovni šoli sem šolanje nadaljevala na srednji ekonomski šoli in potem diplomirala kot ekonomist na Ekonomski fakulteti. Ker ustrezne službe takoj nisem našla, sem sprejela delo v diskontnih prodajalnah Jate (kasneje Perutnine Ptuj).

No, ljubezen me je popeljala v Kranj in znašla sem se tam, kamor sem že dolgo zrla. Najprej smo si dom ustvarili na Primskovem, po rojstvu hčerke pa smo leta

2002 uspeli kupiti stanovanje na Kidričevi, kjer živimo še danes. Še vedno sem delala kot poslovodja v perutninskem diskontu, le da sem bila premeščena iz Ljubljane na Zlato polje, poleg trgovine Mercator. Nekaj mesecev sem tako imela le nekaj minut od doma do službe.

Po rojstvu druge hčerke sem se kmalu zaposlila na Statističnem uradu. Sodelujem s podjetji pri različnih raziskavah, kjer preverjam logičnost podatkov (industrija, investicije, razvoj in raziskave …). V prostem času rada berem (še posebej na vlaku proti Ljubljani in nazaj), spremljam najrazličnejše športe (tenis, biatlon, smučanje…) in se udeležujem kulturnih prireditev. Z možem in hčerkama v toplih mesecih hodimo v hribe, ob prostih mrzlih popoldnevih pa radi igramo zahtevnejše družabne igre (npr. Catan). Sobotni dopoldnevi so rezervirani za obisk tržnice in trgovinic ob poti. Rada raziskujem knjižnico in naredim kak daljši sprehod po našem mestu ali okolici.

Za delo v svetu KS sem se odločila, ker želim sodelovati pri reševanju problemov v našem okolju in ustvarjanju kvalitetnejšega življenja.

back to top

The Best bookmaker bet365