Best bookmaker bet365 Bonus

Menu

Jože Keber, član

Rojen sem 20.03.1944 v Novem mestu. Po šolanju za strojnega ključavničarja sem se zaposlil v tovarni »IBI« v Kranju. Ob delu sem zaključil šolanje na srednji šoli. Leta 1980 sem se zaposlil v tovarni »SAVA« v Kranju na delovnem mestu delovodja v Energetiki, od koder sem tudi odšel v pokoj.

Na Gosposvetski ulici 19 živim že 40 let. Vrsto let sem deloval kot koordinator te večstanovanjske hiše, ki smo jo vsa ta leta tudi uspešno vzdrževali. Letos smo uspeli obnoviti tudi fasado in s tem zaključili še zadnjo fazo obnove objekta.

Imam dve hčeri in pet vnukov, ki mi krajšajo čas in prinašajo veselje.

V prostem času hodim v hribe, gobarim in vrtnarim. Sem član Planinskega društva Preddvor. V letošnjem letu smo s člani PD uspeli dokončati zavetišče v Hudičevem borštu, ki predstavlja pomembno pridobitev za vse ljubitelje gora.

V letih 2002 do 2006 sem že bil član sveta KS, ki me je tudi izvolil za predsednika. Ubadali smo se s problematiko, ki se vleče že zadnjih dvajset in več let – t. j. s problemom parkiranja, ki je na Zlatem polju, še posebno pa v naši ulici, ki meji na Zdravstveni dom, zelo pereč.

Zaradi osebnih razlogov sem se odrekel nadaljnji kandidaturi. Letos pa sem se s pomočjo vas volivcev, ki ste na volitvah oddali glas zame, ponovno vključil v delo sveta krajevne skupnosti, saj upam, da bomo s skupnimi močmi uspeli rešiti še kak problem, ki tare naše krajane.

back to top

The Best bookmaker bet365