Best bookmaker bet365 Bonus

Menu

Franc Žgajnar, namestnik predsednika

Rodil sem se 02.04.1954 v Kranju, mami Mariji in žal takrat že pokojnemu očetu Francu. Od rojstva dalje pa vse do danes sem živel na Kidričevi cesti 17 v KS Zlato polje. Odraščal sem skupaj z dvema starejšima bratoma in sestro, s katerimi smo se dobro razumeli. Obiskoval sem osnovno šolo Simona Jenka v Kranju, katero sem tudi uspešno zaključil. Ker je bila mama samohranilka in smo bili finančno kar močno omejeni, sem se takoj po končani osnovni šoli zaposlil v tovarni Iskra, ki je bila takrat še paradni konj slovenske industrije.

Vmes sem odšel tudi na obvezno služenje vojaškega roka, ki sem ga delno odslužil v Bihaču, delno pa na karavli v Ankaranu. V tem času sem spoznal tudi svojo sedanjo ženo Jasno, s katero sva se poročila leta 1975. Leto kasneje se nama je rodila prvi hči, čez šest let, leta 1982 pa še druga. V tem času sem se odločil tudi za nadaljnje poklicno šolanje in sem zaključil poklicno šolo, smer strugar. V podjetju Iskra sem delal vse do svoje upokojitve, leta 2011.

V prostem času zelo rad gobarim, rezljam iz lesa ter se še vedno ukvarjam z vrtnarjenjem. V veliko veselje so mi tudi vsakodnevni sprehodi s psom, občasno pa se še vedno lotim šivanja oblačil za moje najbližje. Zelo me zanimajo tudi aktualne politične teme in stanje v okolju, v katerem živim. Ker si želim delati dobro v korist vseh, sem se odločil, da letos kandidiram za mesto v Krajevni skupnosti. Želim si izboljšati naše življenjsko okolje, premakniti stvari v pravo smer.

back to top

The Best bookmaker bet365